Ministrul Sănătăţii cere demisia managerului şi directorului medical de la Spitalul Pantelimon

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, cere demisia managerului şi directorului medical de la Spitalul „Sfântul Pantelimon”, „având în vedere funcţionarea defectuoasă şi neîncrederea publică generată de evenimentele din ultimele luni şi de anchetele aflate în derulare”.

Urmărește
1815 afișări
Imaginea articolului Ministrul Sănătăţii cere demisia managerului şi directorului medical de la Spitalul Pantelimon

Ministrul Sănătăţii cere demisia managerului şi directorului medical de la Spitalul Pantelimon

Ministrul Sănătăţii, Prof. Univ. Dr. Alexandru Rafila, solicită demisia managerului şi a directorului medical al Spitalului Clinic de Urgenţă „Sfântul Pantelimon”, „având în vedere funcţionarea defectuoasă şi neîncrederea publică generată de evenimentele din ultimele luni şi de anchetele aflate în derulare”.

„Accesul la servicii medicale de calitate în spitalele de urgenţă este esenţial pentru reuşita reformelor şi investiţiilor derulate de Ministerul Sănătăţii, iar atitudinile care pun în pericol aceste obiective importante pentru sistemul de sănătate sunt de neacceptat”, potrivit unui comunicat de presă.

Procurorii şi poliţiştii au făcut, miercuri, percheziţii la locuinţele unor angajaţi ai Spitalului Clinic de Urgenţă „Sf. Pantelimon” din Bucureşti, în dosarul deschis după ce 17 pacienţi internaţi la terapie intensivă au decedat în doar patru zile, iar un angajat al spitalului a reclamat că bolnavii au primit doze reduse de noradrenalină. Patru cadre medicale au fost duse la audieri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici