Misiune încheiată. 76 de oameni, inclusiv doi polonezi, coborâţi de pe traseul Vârfului Moldoveanu

76 de oameni, printre care şi doi cetăţeni polonezi, au fost coborâţi în siguranţă de pe traseul spre Vârful Moldoveanu, blocat de ape în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Urmărește
3154 afișări
Imaginea articolului Misiune încheiată. 76 de oameni, inclusiv doi polonezi, coborâţi de pe traseul Vârfului Moldoveanu

Misiune încheiată. 76 de oameni, inclusiv doi polonezi, coborâţi de pe traseul Vârfului Moldoveanu

„Misiune încheiată! 76 de oameni au fost coborâţi, în total, de pe traseul Vârfului Moldoveanu, pe parcursul întregii zile! Două persoane sunt de naţionalitate poloneză”, a transmis duminică seara Dragoş Predescu, prefectul judeţului Argeş.

Aceasta suţine că acţiunea începută duminică dimineaţă a luat sfârşit odată cu transportul ultimelor persoane.

Două microbuze ale ISU Argeş şi unul al autorităţii locale Nucşoara i-au adus la Curtea de Argeş pe toţi cei care au fost blocaţi pe Vârful Moldoveanu.

Drumul spre Stâna lui Burnei pe Valea Rea a fost rupt din cauza unei viituri la 5 km în amonte de confluenţa cu Zarna, au avertizat duminică dimineaţa reprezentanţii Salvamont Argeş. Mai mulţi turişti au rămas blocaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici