- Home
- Social
- (09.05.2020, 20:47)
- Tatiana Pascovschi
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Video Modul în care vei călători după 15 mai. Recomandări pentru transportatori şi hoteluri
- INSP vrea să urci în transportul public doar pe uşa din faţă şi să porţi mască.
- În autovehicule numărul pasagerilor urmează să fie limitat la jumătate, locurile premise fiind marcate cu verde.
- Hotelurile rămân deschise, însă nu vor primi turişti.
- Personalul de la recepţie trebuie să cunoască măsurile de prevenţie a răspândirii epidemiei.
Urmărește
9333 afișări
Institutul Naţional de Sănătate Publică a formulat pentru dezbatere publică recomandările pentru activitatea transportului public de pasageri şi funcţionarea hotelurilor în perioada stării de alertă. Companiile de transport public care duc călători pe raza oaşelor, a ţării sau au curse internaţionale vor marca cu verde locurile permise pentru transportul pasagerilor. Aceiaşi recomandare urmează a fi respectată dacă călătoreşti cu trenul, dar şi în metrou. Vagoanele de tip cuşetă sau de dormit vor transporta câte un singur călător. Accesul în staţiile de metrou va fi controlat, astfel că pe peronul de aşteptare să păstrezi distanţa de 1 metru.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Descoperirea care sfidează înțelegerea noastră asupra Universului: Ce este „timpul negativ” în fizică
-
Putin se confruntă cu o revoltă a armatei. „Comandanţii refuză să trimită trupe” pentru un asalt pe râul Nipru, spun partizanii ucraineni
-
Şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor va fi luni, la ora 9.00. Va fi ales preşedintele Camerei
-
Scandalul taxelor. Trump ameninţă cu preluarea controlului asupra Canalului Panama
Pentru a urca în transportul public va trebui să alegi uşa din faţă. Obligatoriu va trebui să porţi masca care să îţi acopere gura şi nasul. Şi, atenţie, Institutul Naţional de Sănătate Publică vrea să fie limitat la jumătate numărul de pasageri într-un autovehicul, asfel încât să poţi respecta distanţa de minim un metru cu ceilalţi călători.
Hotelurile rămân deschise în continare, însă nu pentru turism, ci doar pentru a te caza dacă vei călători în interes profesional.
Vei lua masa doar în regim de room-service pentru că, restaurantele, cafenelele, spaţiile pentru sport şi locurile de joacă din incinta lor rămân închise. Aşa că vei lua masa doar în regim de room rervice, iar personalul de la recepţia urmează să te informeze despre măsurile de prevenţie adoptate de ei.
Administratorii hotelurilor urmează să plaseze postere de informare despre prevenirea răspândirii epidemiei, cu accent pe igiena mâinilor. La recepţie este obligatorie o trusă medicală cu dezinfectant şi şerveţele cu efect antibacterian, măşti pentru faţă şi ochi, mănuşi de unică folosinţă, halat medical, şorţ de protecţie şi saci de unică folosinţă pentru deşeuri. Personalul hotelier va trebui să te supravegheze şi să anunţe direcţia de sănătate publică dacă ai simptome ale coronavirusului.
Citește pe alephnews.ro: Meta este dat în judecată pentru „traumatizarea pe viață” a moderatorilor Facebook din Kenya. Peste 140 de angajați sunt diagnosticați cu PTSD
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Jennifer Lopez dezvăluie „dificultățile” pe care le întâmpină ca părinte care are gemeni: „Vrei să dai tot ce ai mai bun pentru ei. Vrei să îi ridici”
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Care este cea mai sănătoasă sare din comerț, potrivit lui Dragoș Pătraru. Majoritatea bucătarilor din Vest o folosesc
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe