Musk se teme pentru ce va urma, dacă Trump pierde alegerile: câţi ani de închisoare îmi vor da?

Magnatul este de partea candidatului republican la alegerile prezidenţiale din SUA 2024.

Urmărește
629 afișări
Imaginea articolului Musk se teme pentru ce va urma, dacă Trump pierde alegerile: câţi ani de închisoare îmi vor da?

Musk se teme pentru ce va urma, dacă Trump pierde alegerile: câţi ani de închisoare îmi vor da?

„Dacă Trump pierde alegerile, sunt terminat. Câţi ani de închisoare îmi vor da?”, sunt cuvintele lui Elon Musk - şeful X, Tesla şi Space X, spuse rânzând.

Declaraţia a fost făcută cu ocazia unui interviu pe care Elon Musk i l-a acordat, pe durata a 90 de minute, lui Tucker Carlson, fost jurnalist la Fox News şi cel care a stat de vorbă cu Vladimir Putin la începutul anului.

Clipul cu gluma magnatului Tesla a devenit imediat viral pe reţelele de socializare şi a fost distribuit de mii de utilizatori.

Se ştie că Musk este de partea reprezentantului republicanilor, iar pe 5 octombrie l-a însoţit pe Trump la Butler, Pennsylvania, unde, în iulie, candidatul a fost împuşcat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici