Nicuşor Dan: 53 de cabinete medicale din creşe şi şcoli, preluate de ASSMB

53 de cabinete de medicină generală şi de stomatologie din creşele şi şcolile speciale au fost preluate în reţeaua de medicină şcolară a Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, a anunţat sâmbătă primarul general al Capitalei Nicuşor Dan.

Urmărește
531 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan: 53 de cabinete medicale din creşe şi şcoli, preluate de ASSMB

Nicuşor Dan: 53 de cabinete medicale din creşe şi şcoli, preluate de ASSMB

Potrivit primarului, copiii şi tinerii din unităţile de învăţământ de stat beneficiază pe tot parcursul anului de servicii de medicină generală şi de stomatologie gratuite la cabinetele medicale şcolare şi universitare.

Astfel, în ultimul an, peste 250.000 de elevi şi 150.000 de studenţi au beneficiat de consultaţii şi tratamente gratuite.

„Prin integrarea acestor cabinete în Reţeaua de medicină şcolară a ASSMB avem în total în administrare 679 de cabinete (517 de medicină generală şi 162 stomatologie) şi peste 1.000 de medici şi asistente”, susţine Nicuşor Dan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici