Nicuşor Dan: Încep lucrările de modernizare a liniilor de tramvai de pe strada Nicolae Teclu

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, spune că de luni vor începe lucrările de modernizare a liniilor de tramvai de pe strada Nicolae Teclu, pe porţiunea de acces în depoul Titan.

Urmărește
162 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan: Încep lucrările de modernizare a liniilor de tramvai de pe strada Nicolae Teclu

Nicuşor Dan: Încep lucrările de modernizare a liniilor de tramvai de pe strada Nicolae Teclu

„Acesta este cel de-al doilea şantier la care se încep lucrările de execuţie, parte din proiectul de reabilitare a 50 de km de infrastructură de tramvai din Capitală”, spune, sâmbătă, Nicuşor Dan, pe Facebook.

Pentru realizarea investiţiei este necesară introducerea unor restricţii de circulaţie pe str. Nicolae Teclu care constau în instituirea sensului unic de circulaţie pe porţiunea cuprinsă între depoul de tramvaie Titan şi B-dul Theodor Pallady, sens Splai – Bd. Th. Pallady şi implicit interzicerea accesului vehiculelor pe str. Nicolae Teclu dinspre B-dul Th. Pallady.

Potrivit primarului general, restricţiile de circulaţie astfel impuse se vor menţine pe toată perioada de execuţie a lucrărilor de 6 luni, adică până la data de 25 februarie 2025.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
nicuşor dan,
tramvai,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici