Nicuşor Dan: Toate scările rulante din Pasajul pietonal de la Piaţa Universităţii sunt funcţionale

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că toate scările rulante din Pasajul pietonal de la Piaţa Universităţii sunt funcţionale de joi, după ce Administraţia Străzilor Bucureşti a finalizat lucrările de înlocuire a celor opt scări rulante cu unele noi, moderne.

149 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan: Toate scările rulante din Pasajul pietonal de la Piaţa Universităţii sunt funcţionale

Sursa foto: Facebook

„Toate scările rulante din Pasajul pietonal de la Piaţa Universităţii sunt funcţionale de astăzi (joi-n.r.)”, scrie pe Facebook Nicuşor Dan.

Primarul general menţionează că Administraţia Străzilor Bucureşti a finalizat lucrările de înlocuire a celor opt scări rulante cu unele „noi, moderne, care îndeplinesc toate condiţiile de siguranţă”.

„Au fost montate câte două scări în fiecare dintre cele patru puncte de acces în pasaj, spre Universitatea Bucureşti, Spitalul Colţea, Teatrul Naţional Bucureşti şi Muzeul Municipiului Bucureşti”, încheie Dan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici