Nicuşor Dan va semna avizele de circulaţie pentru PUZ-uri, PUD-uri şi autorizaţii de construire

Primarul General al Capitalei, Nicuşor Dan, va semna avizele de circulaţie pentru PUZ-uri, PUD-uri şi autorizaţii de construire, iar comisia tehnică de circulaţie va avea un rol consultativ.

Urmărește
330 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan va semna avizele de circulaţie pentru PUZ-uri, PUD-uri şi autorizaţii de construire

Nicuşor Dan va semna avizele de circulaţie pentru PUZ-uri, PUD-uri şi autorizaţii de construire

Primarul General al Capitalei, Nicuşor Dan, va semna, începând de joi, avizele de circulaţie pentru PUZ-uri, PUD-uri şi autorizaţii de construire, iar comisia tehnică de circulaţie va avea un rol consultativ.

„Comisia tehnică de circulaţie a dat de multe ori avize pentru proiecte ilegale ale sectoarelor (de exemplu recentul PUD One Cotroceni) fără să verifice contextul juridic, verificând doar existenţa unor studii de trafic. Cu studiile de trafic e o altă problemă, toate spun ca toate investiţiile sunt posibile. Vom avea curând un model de trafic în care vom verifica studiile de trafic şi în felul acesta vom respinge în sfârşit proiectele care aglomerează”, afirmă Nicuşor Dan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici