Ninge pe Transalpina, între Rânca şi Obârşia Lotrului. Conducătorii auto sunt sfătuiţi să caute rute alternative

Temperatura scăzută a transformat precipitaţiile în lapoviţă şi ninsoare care s-a depus pe partea carosabilă pe DN 76C, Tranalpina, între Rânca şi Obârşia Lotrului, unde circulaţia este îngreunată.

Urmărește
574 afișări
Imaginea articolului Ninge pe Transalpina, între Rânca şi Obârşia Lotrului. Conducătorii auto sunt sfătuiţi să caute rute alternative

Ninge pe Transalpina, între Rânca şi Obârşia Lotrului

„Atenţie! Circulaţie îngreunată pe DN 67C, Transalpina, între Rânca şi Obârşia Lotrului. Temperatura scăzută a transformat precipitaţiile în lapoviţă şi ninsoare care s-a depus pe partea carosabilă”, transmite DRDP Craiova.

SDN Târgu-Jiu are a echipat un utilaj cu echipamentele pentru intervenţii pe timp de iarnă şi va face revizii şi intervenţii de câte ori este nevoie.

„Nu vă deplasaţi pe sectoarele de drum acoperite de zăpadă/gheaţă dacă nu aveţi autoturismele echipate corespunzător pentru iarnă”, recomandă drumarii.

De asemenea, Salvamont Gorj a recomandat conducătorilor auto care vor să traverseze Transalpina să caute rute alternative.

„Pe Transalpina, la peste 1900 m altitudine, în sectorul Dengherul-Cărbunele, stratul de zăpadă căzut se apropie de media de 5 cm iar vizibilitatea este redusă din cauza ceţei. Conducătorii auto care vor sa traverseze Transalpina peste masivul Parâng sunt sfătuit sa renunţe, ca caute o cale rutieră alternativă sau sau să fie pregătiţi pentru drum în condiţii de iarnă. Temperaturile sunt scăzute şi se vor forma sectoare de polei, zăpadă îngheţată şi gheaţă”, a transmis Salvamont Gorj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici