Noi lucrări pe Valea Oltului. Vor fi restricţii de circulaţie pentru lucrări de luni până sâmbătă

Peste 10 milioane de euro sunt investiţi pentru creşterea siguranţei traficului pe DN 7 - Valea Oltului, fiind începute, vineri, lucrări de protecţie a versanţilor pe 4 sectoare, între Călimăneşti şi Câineni, cu plase ancorate şi bariere de retenţie. Vor fi restricţii de circulaţie pentru lucrări.

Urmărește
3868 afișări
Imaginea articolului Noi lucrări pe Valea Oltului. Vor fi restricţii de circulaţie pentru lucrări de luni până sâmbătă

Noi lucrări pe Valea Oltului. Vor fi restricţii de circulaţie pentru lucrări de luni până sâmbătă

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Craiova transmite vineri că se investesc peste 10 milioane de euro pentru creşterea siguranţei participanţilor la trafic pe DN 7.

„Au fost demarate lucrările de protecţie a versanţilor pe DN7, împărţite pe 4 sectoare, între Călimăneşti şi Câineni, cu plase ancorate şi bariere de retenţie. Pe o lungime de 20,30 km se vor monta pe versant 71.250 m² de plase ancorate şi 1240 de metri de sisteme de retenţie, tip bariere”, transmite DRDP.

Perioada de implementare a proiectului este de 36 de luni.

În timpul lucrărilor, circulaţia rutieră se va desfăşura pe un sens de mers, dirijat de piloţi de circulaţie, lucrările se vor executa numai pe timpul zilei, între orele 7-16, de luni până sâmbătă.

Aceste lucrări au rolul de a creşte gradul de siguranţă pentru cei care tranzitează acest sector de drum.

„Obiectivul principal al DRDP Craiova rămâne acela de a asigura participanţilor la trafic drumuri cu un grad sporit de siguranţă şi nu va pune niciodată în balanţă valoarea unei lucrări arunci când vorbim de viaţă şi sănătatea oamenilor. Astfel de lucrări, chiar şi mai mari ca amploare şi valoare decât aceasta, se vor mai executa şi pe alte drumuri din zona noastră de administrare”, a declarat Directorul Regional al DRDP Craiova, Calin Cosmin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici