Noul ambasador al Israelului a sosit în Bucureşti. Părinţii şi bunicii săi sunt născuţi în România

Noul ambasador al Israelului, Lior Ben Dor, a sosit în Bucureşti, anunţă, marţi, Ambasada Statului Israel în ţara noastră: „Reprezintă mai mult decât asumarea unei funcţii diplomatice, este o întoarcere la rădăcinile sale. Părinţii şi bunicii dlui Ambasador Dr. Lior Ben Dor s-au născut în România”.

Urmărește
1331 afișări
Imaginea articolului Noul ambasador al Israelului a sosit în Bucureşti. Părinţii şi bunicii săi sunt născuţi în România

Sursa foto: Facebook

„Suntem încântaţi să anunţăm sosirea la Bucureşti a E.S. Dr. Lior Ben Dor, noul Ambasador al Statului Israel în România. Pentru E.S. Dr. Lior Ben Dor, mandatul în România reprezintă mai mult decât asumarea unei funcţii diplomatice, este o întoarcere la rădăcinile sale”, transmite Ambasada Statului Israel în ţara noastră.

Părinţii şi bunicii lui Lior Ben Dor s-au născut în România.

„Sunt foarte mândru şi onorat să reprezint Statul Israel - ţara în care m-am născut-, în România, ţara în care s-au născut şi au trăit părinţii şi bunicii mei”, a declarat E.S. Dr. Lior Ben Dor la sosirea în Bucureşti.

Ambasadorul publică o fotografie realizată în anul 1959, cu mama sa, Bianca, născută şi crescută în oraşul Buhuşi din judeţul Bacău.

Dr. Lior Ben Dor este diplomat de carieră în Ministerul Afacerilor Externe al Statului Israel. Înainte de a fi numit Ambasador, Dr. Lior Ben Dor a servit în multe ţări, precum Egipt, Maroc, Uruguay, Marea Britanie, Argentina şi Brazilia.

El şi-a finalizat doctoratul la Universitatea Bar Ilan din Israel.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici