Numărul utilizatorilor care nu au energie electrică în judeţul Galaţi, în uşoară scădere

  • Echipele de intervenţie ale operatorului de distribuţie DEER - Muntenia Nord sunt toate mobilizate în zona indundaţiilor din Galaţi.
  • În ultimele ore, au reuşit să reconecteze 4 posturi de transformare.
  • Numărul utilizatorilor nealimentaţi este în uşoară scădere sâmbătă seara.
Urmărește
194 afișări
Imaginea articolului Numărul utilizatorilor care nu au energie electrică în judeţul Galaţi, în uşoară scădere

Ministerul Energiei a anunţat că sâmbătă seara, la ora 21:30, numărul utilizatorilor nealimentaţi este 24.089, în uşoară scădere faţă de ultima raportare.

Echipele de intervenţie ale operatorului de distribuţie (DEER - Muntenia Nord) sunt toate mobilizate în zona indundaţiilor din Galaţi. În ultimele ore, au reuşit să reconecteze 4 posturi de transformare.

„Intervenţiile în teren se fac în condiţii deosebit de grele, iar mai multe linii au fost retrase la solicitarea autorităţilor, tocmai pentru a proteja populaţia. În total, 13 LEA 20kV sunt indisponibile. Ne-am coordonat pe parcursul zilei cu MAI-Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, care ne-a pus la dispoziţie un utilaj special, o autoutilitară 8x8, relocată din zona Brăila, pentru a putea ajunge mai rapid în zona Pechea, la staţia de transformare afectată de inundaţii”, spune ministrul Energiei, Sebastian Burduja.

Reprezentanţii Ministerului Energiei se aaşteaptă ca în cursul nopţii şi duminică să se poată reconecta la energie electrică un număr semnificativ de gospodării.

Localităţile afectate sunt: Bujoru (parţial), Băneasa, Moscu, Lunca Jorăşti, PTA SMA Drăguşeni, Cuza Vodă , Slobozia Conachi (parţial), Izvoarele, Slobozia Conachi, Bereşti (parţial), Pleşa, Vinderei Obîrşeni (Vaslui), Cavadineşti (parţial), Grăpeni, Vădeni, Bereşti (integral), Cuca, Suhurlui, Rediu, Plevna, Pechea, Sat Lupele, Costachi Negri, Valea Mărului, Mîndreşti, Cudalbi, Griviţa, Corod, Brătuleşti, Blînzi, Piscu, Vameş, Suceveni, Măstăcani, Chiraftei, Drăculeşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici