Numărul victimelor din atacul de la supermarketul din Kostyantynivka a crescut îngrijorător

  • Numărul victimelor din atacul asupra supermarketului din Kostyantynivka a crescut foarte mult.
  • Dacă îniţial se vorbea de câteva victime, echipele de intervenţie au descoperit zeci de persoane decedate şi rănite în magazinul atacat de ruşi.
  • Operaţiunea continuă.
Urmărește
5628 afișări
Imaginea articolului Numărul victimelor din atacul de la supermarketul din Kostyantynivka a crescut îngrijorător

Numărul victimelor din atacul de la supermarketul din Kostyantynivka a crescut îngrijorător

Poliţia ucraineană a anunţat că numărul morţilor în urma loviturii aeriene asupra supermarketului din oraşul Kostyantynivka din estul Ucrainei a ajuns la 11, potrivit BBC.

De asemenea, alte 37 de persoane au fost rănite. Operaţiunea continuă, iar salvatorii cred că sub dărâmături s-ar putea afla şi alte victime.

Ruşii au lovit vineri un supermarket din oraşul Kostiantynivka. Oraşul se află în regiunea Doneţk revendicată de ruşi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici