Video O barcă de pe Dunăre a luat foc, în zona Milei 35. Două persoane erau la bord

Un incendiu a izbucnit duminică dimineaţă la o ambarcaţiune de pe Dunăre, aproape de Mila 35.

Urmărește
120 afișări

„În această dimineaţă, în jurul orei 10.30, pompierii militari au fost solicitaţi să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o ambarcaţiune pe Dunăre, în zona Milei 35”, a declarat duminică sursa citată.

Către locul incendiului a fost direcţionat un echipaj de pompieri din cadrul detaşamentului Tulcea cu o ambarcaţiune.

La momentul izbucnirii incendiului, la bord se aflau două persoane care au reuşit să se autoevacueze cu ajutorul unei alte bărci aflate în apropiere şi să ajungă, în siguranţă, la mal.

Ulterior, incendiul a fost oprit şi urmează să fie stabilită cauza acestuia. Potrivit reprezentanţilor ISU Tulcea, cauza probabilă a fost un scurtcircuit la unul dintre motoare.

După lichidarea incendiului, ambarcaţiunea care a luat foc a fost adusă la mal de către pompieri.

Cele două persoane aflate în barcă la momentul izbucnirii incendiului nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
barcă,
incendiu,
dunăre

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici