O carte poştală de 121 de ani a fost livrată unei companii înfiinţate în urmă cu 100 de ani

  • O carte poştală scrisă şi expediată în urmă cu 121 de ani a fost livrată în urmă cu câteva zile unei companii britanice din Swansea.
  • Culmea este că în momentul redactării cărţii poştale, compania nu era înfiinţată.
  • O investigaţie a fost pornită, scrie Sky News.
Urmărește
588 afișări
Imaginea articolului O carte poştală de 121 de ani a fost livrată unei companii înfiinţate în urmă cu 100 de ani

Foto cu caracter ilustrativ

Angajaţii firmei Swansea Building Society au descoperit cartea poştală vineri, în timp ce verificau corespondenţa. Pe ştampila poştală scrie AU23 03, care cel mai probabil fiind vorba despre data de 23 august 1903. Compania din Swansea a sărbătorit anul trecut cea de-a 100-a aniversare, ceea ce înseamnă că mesajul scris este anterior înfiinţării sale cu peste două decenii.

Reprezentanţii companiei au informat autorităţile şi au dezvăluit faptul că au fost contactaţi de nepoata unei femei care ar putea fi destinatara cărţii poştale.

Un purtător de cuvânt al Royal Mail a explicat că, probabil, cartea poştală nu s-a pierdut în sistem. Iniţial, ea nu a ajuns la destinatar şi fiind redescoperită recent, a fost expediată din nou.

„Când un articol se află în sistemul nostru, suntem obligaţi să-l livrăm la adresa corectă”, au precizat reprezentanţii poştei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici