O companie aeriană întrerupe serviciul de mese calde în zeci de avioane din cauza unei probleme de siguranţă

  • Compania Delta Air Lines a întrerupt serviciul de mese calde pe zeci de zboruri invocând „problemă de siguranţă alimentară”.
  • Este vorba despre avioanele care zboară în regiunea Detroit.
  • Pasagerilor li se oferă gustări suplimentare şi vouchere de călătorie.
Urmărește
90 afișări
Imaginea articolului O companie aeriană întrerupe serviciul de mese calde în zeci de avioane din cauza unei probleme de siguranţă

O companie aeriană întrerupe serviciul de mese calde în zeci de avioane din cauza unei probleme de siguranţă

Delta Air Lines a fost nevoită să suspende serviciul de mese calde pentru peste 200 de zboruri din aeroportul metropolitan Wayne County din Detroit în ultimele câteva zile din cauza unei „probleme de siguranţă alimentară”, potrivit CNBC.

Delta a spus că operaţiunile din unitate au fost oprite, iar mâncarea caldă va fi pregătită în viitor de alte bucătării.

„În timpul unei inspecţii recente la o bucătărie DTW, partenerul de catering al Delta a fost anunţat cu privire la o problemă de siguranţă alimentară în cadrul unităţii. Delta şi partenerul său de catering au oprit imediat producţia de alimente calde şi, ulterior, au suspendat toată activitatea din unitate”, a transmis Delta duminică prin intermediul unui comunicat.

Compania a mai transmis că angajaţii şi clienţii nu au avut probleme medicale. Oricum, pasagerilor li s-au oferit vouchere de călătorie drept compensaţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici