O companie aeriană low-cost propune servirea a maxim două băuturi alcoolice la bord

Şeful unei companii aeriene propune o limită de două băuturi alcoolice la bord, însă doar dacă aceeaşi restricţie se aplică şi în barurile din aeroporturi.

Urmărește
544 afișări
Imaginea articolului O companie aeriană low-cost propune servirea a maxim două băuturi alcoolice la bord

O companie aeriană low-cost propune servirea a maxim două băuturi alcoolice la bord

Michael O'Leary, directorul general al Ryanair, a declarat că este dispus să introducă o limită de două băuturi alcoolice pe zborurile sale, dar cu condiţia ca aceeaşi regulă să fie aplicată şi în barurile din aeroporturi.

Propunerea vine în urma unei creşteri a incidentelor violente cauzate de pasageri, în special pe rutele aglomerate în sezonul estival, scrie Sky News.

O'Leary a spus că multe dintre probleme apar din cauza pasagerilor care consumă alcool în exces în aeroporturi, mai ales în perioadele cu întârzieri cauzate de controlul traficului aerian.

„Problema reală este cum împiedicăm aceşti oameni să se îmbete în aeroporturi”, a declarat el pentru Sky News. Deşi Ryanair nu serveşte alcool pasagerilor identificaţi ca fiind deja în stare de ebrietate la bord, O'Leary a mai declarat că acest lucru nu rezolvă problema.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici