O copilă de trei ani a sunat la 112 şi a minţit că tatăl său a omorât-o pe mama sa

  • O copilă de trei ani a sunat la 112 într-un moment în care aceasta ar fi fost lăsată nesupravegheată de părinţi şi i-a minţit pe poliţişti că tatăl său a omorât-o pe mama sa.
  • Părinţii au primit o amendă de 500 de lei.
Urmărește
629 afișări
Imaginea articolului O copilă de trei ani a sunat la 112 şi a minţit că tatăl său a omorât-o pe mama sa

Foto cu caracter ilustrativ

„La data de 28 iulie 2024, în jurul orei 13:10, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a primit un apel 112 prin care un copil a comunicat faptul că tatăl său a omorât-o pe mama sa. Imediat au fost demarate activităţi investigativ-operative, în urma cărora s-a stabilit faptul că apelul ar fi fost efectuat din municipiul Slatina”, potrivit IPJ Olt.

Poliţiştii Poliţiei municipiului Slatina au stabilit că persoana care a efectuat apelul este o minoră de 3 ani, din municipiul Slatina. Copila ar fi apelat Serviciul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 într-un moment în care aceasta ar fi fost lăsată nesupravegheată de către părinţi.

Poliţiştii au sancţionat contravenţional reprezentantul legal cu amendă în valoare de 500 de lei, conform Legii nr. 61/1991.

„Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt adresează cetăţenilor rugămintea să efectueze apelul 112 doar când au cu adevărat o urgenţă, când sunt puse în pericol viaţa, proprietatea sau mediul”, se arată în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici