O femeie de 85 de ani, din Bucureşti, este căutată de poliţiştii din toată ţara

  • O femeie de 85 de ani, din Bucureşti, a fost dată în urmărire la nivel naţional.
  • Sâmbătă, ea a dispărut de la domiciliu şi acum este căutată de poliţiştii din toată ţara.
  • Poliţiştii solicită ajutorul populaţiei.
Urmărește
352 afișări
Imaginea articolului O femeie de 85 de ani, din Bucureşti, este căutată de poliţiştii din toată ţara

Sursa foto: Politia Română

Sâmbătă, Poliţia Capitalei a fost sesizată „cu privire la dispariţia unei femei, care a plecat în cursul zilei de astăzi, de la adresa de domiciliu din Sectorul 5 şi nu a mai revenit până în prezent”.

Persoana dispărută se numeşte Maria Kope, este în vârstă de 85 de ani şi are următoarele semnalmente: înălţime 1,60 m, greutate 45 kg, păr blond şi scurt, ochi căprui. La data dispariţiei purta halat roşu şi sandale aurii, au mai transmis anchetatorii.

Ei mai anunţă că în momentul plecării persoana nu purta ochelarii de vedere. Poliţiştii solicită ajutorul populaţiei.

„Poliţiştii au demarat procedurile de depistare a femeii în cauză, aceasta fiind dată în urmărire la nivel naţional. Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112”, au precizat anchetatorii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici