O fetiţă de 6 ani a fost atacată de un câine în Capitală. Copilul a suferit răni la obraz

O fetiţă de 6 ani a fost atacată de un câine, luni dimineaţa, informează Poliţia Capitalei. Copilul a suferit răni la nivelul unui orbaz şi a fost dus la spital.

Urmărește
349 afișări
Imaginea articolului O fetiţă de 6 ani a fost atacată de un câine în Capitală. Copilul a suferit răni la obraz

O fetiţă de 6 ani a fost atacată de un câine în Capitală. Copilul a suferit răni la obraz

Poliţiştii au fost sesizaţi luni, în jurul orei 7.45, prin apel la 112, de o femeie, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 6 ani, ar fi fost atacată de un câine de talie mare.

Poliţiştii au identificat la faţa locului un bărbat care plimba un câine fără botniţă.

Fetiţa a suferit răni la nivelul obrazului drept, a primit îngrijiri medicale la faţa locului şi a fost dusă la spital pentru investigaţii suplimentare.

Cazul a fost preluat de Serviciul Protecţia Animalelor, în vederea continuătii cercetărilor şi luării măsurilor legale ce se impun.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de neluarea de către proprietarul / deţinătorul animalului a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane, transmite Poliţia Capitalei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici