O firmă străină a vândut ilegal arme în România printr-un magazin online. Poliţia face 316 de percheziţii în toate judeţele ţării

O firmă din străinătate ar fi vândut ilegal arme şi muniţii în România printr-un magazin online, încălcând legile ţării şi ocolind vama.

Urmărește
587 afișări
Imaginea articolului O firmă străină a vândut ilegal arme în România printr-un magazin online. Poliţia face 316 de percheziţii în toate judeţele ţării

O firmă străină a vândut ilegal arme în România printr-un magazin online. Poliţia face 316 de percheziţii în toate judeţele ţării

Conform Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), sunt în desfăşurare 316 percheziţii domiciliare în toate judeţele ţării.

Acţiunea se desfăşoară într-un dosar penal instrumentat de Serviciul de Investigare a Infracţionalităţii de Mediu din cadrul IPJ Constanţa, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Investigaţiile vizează o companie străină care ar fi vândut ilegal arme şi muniţii în România prin intermediul unui magazin online.

Potrivit IGPR, „societatea în cauză ar fi livrat armele şi muniţiile către cumpărătorii români, prin intermediul firmelor de curierat care introduc bunurile în ţară, fără a declara acest fapt autorităţilor vamale şi fără a îndeplini condiţiile solicitate de legislaţia naţională în acest domeniu".

Operaţiunea are ca scop confiscarea armelor intrate ilegal în ţară şi creşterea siguranţei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
arme,
percheziţii,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici