O persoană a murit, iar alte 12 au rămas blocate într-o mină de aur dezafectată din Colorado

O defecţiune la liftul unei foste mine de aur din Colorado s-a soldat cu un mort, patru răniţi şi 12 persoane blocate.

Urmărește
144 afișări
Imaginea articolului O persoană a murit, iar alte 12 au rămas blocate într-o mină de aur dezafectată din Colorado

O persoană a murit, iar alte 12 au rămas blocate într-o mină de aur dezafectată din Colorado

Victima care a murit şi cei răniţi se numără printre cele 10 persoane care au fost scoase din mină, potrivit CBS News.

Din grupul care a rămas în subteran ar face parte şi copii.

Ascensorul de la mina de aur Mollie Kathleen, o fostă mină care este acum un sit turistic, lângă oraşul Cripple Creek, a avut o problemă mecanică la aproximativ 152 de metri sub suprafaţă. Defecţiunea a creat un „pericol sever pentru participanţi”, ucigând o persoană, conform lui Jason Mikesell, şeriful comitatului Teller.

Persoanele blocate erau la o adâncime de 305 metri. Mikesell a declarat că acestea sunt în condiţii de siguranţă şi comunică cu autorităţile

Ultimul incident similar a fost în 1986.

Mina de aur Mollie Kathleen a fost deschisă în secolul al XIX-lea, dar s-a închis în anii 1960. Fosta mină oferă acum vizite în care vizitatorii coboară 100 de etaje.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
colorado,
mină,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici