O poliţistă şi-a împuşcat din greşeală un coleg

O tânără agent de poliţie din Iaşi, în vârstă de 25 de ani, şi-a împuşcat din greşeală un coleg, tot poliţist, în vârstă de 29 de ani, incidentul petrecându-se în incinta secţiei de poliţie unde cei doi lucrau, a anunţat, vineri seară, într-un comunicat de presă, conducerea IPJ Iaşi.

Urmărește
31 afișări
Imaginea articolului O poliţistă şi-a împuşcat din greşeală un coleg

O poliţistă şi-a împuşcat din greşeală un coleg

Incidentul s-a petrecut joi seară, la Secţia 6 de Poliţie, Inspectoratul Judeţean de Poliţie făcând public incidentul la 24 de ore după producerea acestuia.

Potrivit comunicatului IJP Iaşi, agentul de poliţie care a comis fapta a venit la serviciu, joi seară, urmând să înceapă tura de noapte. Tânăra a primit armamentul din dotare şi a vrut să verifice arma.

"A manevrat imprudent arma, iar prin percuţia unui cartus a rănit un coleg care se afla în apropiere", precizează conducerea IJP Iaşi, în comunicatul de presă.

IJP Iaşi susţine că starea poliţistului care a fost rănit nu este gravă, el fiind transportat totuşi la spital pentru îngrijiri medicale.

"Cercetările au fost preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, urmând ca la definitivarea acestora să se propună soluţia procedurală", se mai arată în comunicatul de presă al IJP Iaşi.

Agentul de poliţie rănit a mai fost implicat intr-un incident, anul trecut, când maşina în care se afla a fost lovită de un tren, în zona localităţii ieşene Movileni. Comisarul-şef Ioan Câmpeanu, şeful secţiei 6 Poliţie, nu a putut fi contactat pentru a explica modul în care s-a produs acest incident.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici