O sibiancă va concura la Ironman Calella - Barcelona 2024 pentru un copil de 15 ani cu inima bolnavă

  • „Din inimă pentru o inimă” - este motto-ul cu care Lăcărmioara Teodorescu va concura, duminică, la o competiţie extrem de dură, în Spania, Ironman Calella - Barcelona 2024.
  • Ea vrea să strângă fonduri pentru ca un handbalist în vârstă de 15 ani să poată fi operat la inimă.
Urmărește
48 afișări
Imaginea articolului O sibiancă va concura la Ironman Calella - Barcelona 2024 pentru un copil de 15 ani cu inima bolnavă

Sursa foto: Facebook / Consiliul Judetean Sibiu

Sibianca Lăcrămioara Teodorescu, Kiki pentru prieteni, va concura, pe 6 octombrie, la Ironman Calella - Barcelona 2024.

Este o competiţie dură, unde Kiki, va înota 3,8 km, va pedala 180 km şi va alerga 42,2 km pentru a strânge fonduri pentru inimile copiilor bolnavi.

Unul dintre beneficiarii donaţiilor este Eduardo, un handbalist sibian de doar 15 ani pe care boala îl ţine departe de sportul pe care îl iubeşte.

„În 6 octombrie 2024, voi fi din nou la startul unei curse de anduranţă, Ironman Calella - Barcelona, tot în tricoul mobilizator, pentru inimile sănătoase ale copiilor României.

Anul acesta voi înota, bicicli şi alerga pentru Eduardo, un tânăr sportiv de performanţă din Alba Iulia, cu elanul oprit de o boală pe care o putem ameliora, împreună! Eduardo are nevoie de operaţie şi o inimă sănătoasă! Faceţi echipă cu mine şi cu Eduardo, pentru binele lui şi al viitorului! Eduardo, sus inima!”, spune sibianca.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici