O tânără a stat 8 ore blocată între stânci cu susul în jos, ca să-şi recupereze telefonul mobil

Tânăra Melissa Campbell făcea drumeţii în Hunter Valley din New Wales.

Urmărește
188 afișări
Imaginea articolului O tânără a stat 8 ore blocată între stânci cu susul în jos, ca să-şi recupereze telefonul mobil

FOTO: Facebook Ambulanţa NSW

Pentru a încerca să-şi recupereze telefonul mobil care a căzut între doi bolovani, tânăra de 23 de ani s-a aplecat şi a alunecat într-o poziţie incomodă, cu capul înainte, într-o crăpătură de 3 metri adâncime.

După 8 ore de agonie, a fost extrasă nevătămată de serviciile de urgenţă, suferind doar câteva zgârieturi şi vânătăi pe corp.

La faţa locului au intervenit apoi poliţiştii, o ambulanţă, pompierii şi câţiva voluntari. A fost nevoie de 8 ore pentru a o salva.

Salvatorii au îndepărtat mai întâi câţiva bolovani grei pentru a crea un punct de acces, apoi au construit o structură cu bucăţi de lemn, pentru a extrage femeia în siguranţă.

„Echipa a transportat pacientul printr-o curbă îngustă în S în decurs de o oră”, a precizat Ambulanţa NSW. Pentru a elibera fata, salvatorii au mutat un bolovan de 500 de kilograme.

„În cei 10 ani ai mei ca paramedic de salvare, nu am asistat niciodată la o operaţie ca aceasta, a fost o provocare”, a declarat Peter Watts, un paramedic de pe Ambulanţa NSW citat de CNN.

Femeia a fost transportată la spital pentru alte controale suplimentare, dar telefonul i-a rămas printre stânci.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici