O vedetă de la Hollywood a mânat o turmă de oi pe Podul Londrei

  • Actorul Damian Lewis a mânat o turmă de oi pe Podul Londrei.
  • Evenimentul a avut loc duminică.
  • Vedeta de la Hollywood a participat la o ceremonie veche de secole.
Urmărește
425 afișări
Imaginea articolului O vedetă de la Hollywood a mânat o turmă de oi pe Podul Londrei

O vedetă de la Hollywood a mânat o turmă de oi pe Podul Londrei

Actorul Damian Lewis s-a alăturat celor peste 1.000 de participanţi la eveniment, potrivit BBC. El a mânat turma de oi pe celebrul pod din Londra.

Actorul care are în palmares Globul de Aur şi Premiul Emmy a descris evenimentul ca fiind „fabulos”.

Evenimentul care a fost reluat în 2013 marchează o tradiţie mediavală prin care comercianţii aduc produse pe piaţa londoneză traversând Tamisa fără a plăti taxe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
oi,
pod,
londra

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici