O vedetă OnlyFans, ofiţer de penitenciar, face sex cu un deţinut din Londra. Videoclipul devine viral, iar ea este arestată

  • Face sex cu un deţinut, filmează un videoclip care devine viral pe reţelele de socializare şi este arestată.
  • Protagonista este un ofiţer de închisoare, de origine braziliană, Linda de Sousa Abreu.
  • A fost încătuşată după ce a înregistrat un videoclip cu un deţinut din închisoarea HMP Wandsworth din Londra.
2394 afișări
Imaginea articolului O vedetă OnlyFans, ofiţer de penitenciar, face sex cu un deţinut din Londra. Videoclipul devine viral, iar ea este arestată

Tânăra de 31 de ani, care este şi vedetă a site-ului pentru adulţi OnlyFans, a devenit subiectul unei anchete a Poliţiei Metropolitane după ce un videoclip cu ea făcând sex cu un deţinut într-o celulă a devenit viral pe reţelele de socializare.

Informaţia vine de la ziarul englez The Guardian. Abreu a ajuns în cătuşe sub acuzaţia de abatere în funcţie publică şi, potrivit presei britanice, este încă în arest preventiv.

În imaginile care au obţinut mii de vizualizări pe web, fata apare în uniformă de gardian în timp ce întreţine relaţii sexuale cu un bărbat închis în acel loc.

Femeia se prezintă pe pagina ei de Instagram ca fiind mamă a doi copii şi ofiţer în închisoare. Fotografia o înfăţişează alături de un însoţitor şi de cei mici.

Profilul pare foarte normal, dar tocmai pe OnlyFans s-a făcut cunoscută, iar difuzarea videoclipului filmat în închisoare este probabil legată şi de notorietatea ei pe site-ul pentru adulţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici