Oasis: o chitară a lui Noel Gallagher, vândută la licitaţie cu peste 156.000 de euro

O chitară a lui Noel Gallagher, vândută la licitaţie cu peste 156.000 de euro. Chitara a apărut atât în videoclip, cât şi pe coperta primului single Oasis, Supersonic. Alte două chitare folosite de Gallagher au fost, de asemenea, vândute la licitaţie.

Urmărește
55 afișări
Imaginea articolului Oasis: o chitară a lui Noel Gallagher, vândută la licitaţie cu peste 156.000 de euro

Oasis: o chitară a lui Noel Gallagher, vândută la licitaţie cu peste 156.000 de euro

O chitară aparţinând lui Noel Gallagher, unul dintre membrii trupei Oasis, care a anunţat recent un turneu de revenire, a ajuns la peste 130.000 de lire sterline la o licitaţie din Londra, a anunţat joi casa Sotheby's, potrivit AFP.

Estimată la 80.000 de lire sterline (aproape 95.000 de euro), chitara, o Epiphone Les Paul Standard, a fost vândută pentru 132.000 de lire sterline (peste 156.000 de euro).

Aceasta a apărut în videoclipul şi pe coperta primului single al trupei Oasis, Supersonic, se arată în comunicat.

Alte două chitare folosite de Gallagher au fost, de asemenea, vândute la licitaţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici