Ofertă de dezvoltator scump: vă dăm 300 de euro lunar timp de trei ani

Dezvoltatorii proiectelor rezidenţiale care participă la târguri au devenit din ce în ce mai inventivi în găsirea de soluţii pentru atragerea clienţilor în timp de criză. Special pentru târgul de la sfârşitul acestei săptămâni, Ocif Group, dezvoltatorul Vivando Unirii, a realizat o ofertă valabilă doar în această perioadă.

Urmărește
19 afișări
Imaginea articolului Ofertă de dezvoltator scump: vă dăm 300 de euro lunar timp de trei ani

Ofertă de dezvoltator scump: vă dăm 300 de euro lunar timp de trei ani (Imagine: Mediafax Foto)

Cei care vor semna un contract de achiziţie pentru o locuinţă, vor primi timp de trei ani 300 de euro lunar la primirea cheilor.

Citeşte mai multe despre ofertele dezvoltatorilor imobiliari pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici