Olt. Mai multe fragmente osoase, ce par a fi de provenienţă umană, descoperite pe un drum forestier

  • Mai multe fragmente osoase, ce par a fi de provenienţă umană, au fost descoperite sâmbătă pe un drum forestier din Olt.
  • Acestea au fost trimise Institutul Naţional de Medicină Legală.
  • În zonă au fost găsite şi câteva haine.
Urmărește
475 afișări
Imaginea articolului Olt. Mai multe fragmente osoase, ce par a fi de provenienţă umană, descoperite pe un drum forestier

Olt. Mai multe fragmente osoase, ce par a fi de provenienţă umană, descoperite pe un drum forestier

Potrivit anchetatorilor, sâmbătă în jurul orei 13:15, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe un drum forestier, în extravilanul comunei Brebeni, în apropierea pârâului Dârjov, au fost descoperite mai multe fragmente osoase.

La faţa locului, s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 4 Coteana şi o echipă de cercetare din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale.

Din primele verificări, poliţiştii au descoperit nouă fragmente osoase, ce par a fi de provenienţă umană, mai multe articole vestimentare şi un recipient din plastic.

Fragmentele osoase şi obiectele descoperite au fost ridicate şi sigilate urmând să fie trimise la Institutul Naţional de Medicină Legală, pentru efectuarea unei expertize genetice.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii provenienţei acestora şi a împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei, au precizat anchetatorii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici