Onţanu a vorbit despre lansarea telegondolei

Neculai Onţanu, primarul sectorului 2 al Bucureştiului, a vorbit, la emisiunea "Expresul de România", difuzată de Radio InfoPro, despre ideea de a lansa o telegondolă în sector, sursa de finanţare fiind deja găsită, informează un comunicat.

43 afișări
Imaginea articolului Onţanu a vorbit despre lansarea telegondolei

Onţanu a vorbit despre lansarea telegondolei

Edilul le-a povestit celor doi realizatori ai matinalului, Ernest şi Ramon, că se gândeşte deja la unele facilităţi care ar putea fi acordate locuitorilor din sectorul pe care îl păstoreşte, dar şi celor din sectorul 1, pentru că traseul "telefericului" va trece şi pe acolo.

Întrebat de cei doi realizatori ai programului de dimineaţă de la Radio InfoPro ce se va întâmpla cu cei care, în timpul plimbării cu telegondola, vor dori să coboare la un moment dat, Neculai Onţanu a declarat că, în acest caz, "călătorii vor putea folosi o... paraşută".

Trecând peste gluma făcută, primarul a specificat că este la concurenţă cu celebra autostradă suspendată a lui Sorin Oprescu, proiect în care Neculai Onţanu crede, dar vrea, totuşi, ca el să fie primul.

Drept pentru care DJ-ii de la Radio Info Pro l-au sfătuit să tragă nişte cabluri noaptea, la fel ca cei care pun internet "de cartier", ca să nu-l vadă Sorin Oprescu şi să fie el primul cu proiectul gata.

În plus, Onţanu a mai spus că acest proiect va împuşca doi iepuri dintr-un foc: va rezolva şi problema traficului supra-aglomerat, dar îi va atrage şi pe turişti, care cu siguranţă vor dori să se plimbe măcar o dată pe deasupra Bucureştiului.

Proiectul telegondolei ca mijloc de transport în comun vizează în special salba de lacuri a Bucureştiului: Pantelimon, Plumbuita, Dobroieşti, Fundeni, Tei şi Floreasca.

"Expresul de România" este cea mai nouă emisiune de la Radio InfoPro, fiind difuzată de luni până vineri, de la 6 la 10 dimineaţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici