Opt persoane, acuzate de jafuri armate, reţinute la Constanţa

Opt persoane suspectate de jafuri armate la case de amanet şi magazine de bijuterii au fost reţinute de poliţişti, în urma a 21 de percheziţii în judeţul Constanţa, informează Poliţia Română.

Urmărește
37 afișări
Imaginea articolului Opt persoane, acuzate de jafuri armate, reţinute la Constanţa

Opt persoane, acuzate de jafuri armate, reţinute la Constanţa (Imagine: Stirileprotv.ro)

Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, în colaborare cu ofiţeri ai Direcţiei de Investigaţii Criminale - IGPR, sub coordobarea procurorilor, au efectuat marţi, începând cu ora 6.00, 21 de percheziţii la domiciliile unor persoane suspectate de comiterea unor infracţiuni de tâlhărie.

Acţiunile au fost sprijinite de poliţişti de la Intervenţii şi Acţiuni Speciale şi au vizat depistarea mai multor persoane suspectate de comiterea unor infracţiuni de tâlhărie cu mână armată la case de amanet şi magazine de bijuterii.

În urma descinderilor efectuate, ofiţerii judiciarişti au depistat şi reţinut opt persoane, care au fost conduse la sediul IPJ Constanţa pentru audieri. Persoanele suspectate au fost reţinuţe pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă emisă de procuror, urmând a fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa şi apoi instanţei cu propuneri de arsetare.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici