Orchestra de cameră a cântat pe ruinele spitalului de copii

Comemorare specială a victimelor produse de atacul rusesc cu rachete asupra spitalului de copii din Kiev, Ucraina.

Urmărește
352 afișări
Imaginea articolului Orchestra de cameră a cântat pe ruinele spitalului de copii

Orchestra de cameră a cântat pe ruinele spitalului de copii

Cel mai puternic bombardament al Rusiei asupra capitalei ucrainene din ultimele patru luni a distrus instalaţiile spitaliceşti, terorizând familiile şi lovind puternic copiii care se luptă deja cu boli care le pun viaţa în pericol.

Spitalul cu 10 etaje, cea mai mare unitate medicală pentru copii din ţară, îngrijea 627 de pacienţi în momentul atacului, a declarat ministrul Sănătăţii de la Kiev, Viktor Liaşko.

Orchestra de cameră „Kyiv Classic”, condusă de dirijorul şef Herman Makarenko, a susţinut un recviem la ultima slujbă, printre ruine. Momentul aduce aminte de imaginile apocaliptice cu orchestra de pe „Titac”, care cânta în timp ce vasul se scufunda.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici