Ostatic israelian, ucis de paznicul său. Membrul Hamas a răzbunat moartea fiilor săi

  • Un ostatic israelian a fost ucis de paznicul său, un membru al organizaţiei Hamas.
  • Gardianul a răzbunat moartea fiilor săi, ucişi în timpul unui bombardament israelian.
  • Este pentru prima dată când reprezentanţii organizaţiei recunosc uciderea unui ostatic, potrivit Sky News.
Urmărește
447 afișări
Imaginea articolului Ostatic israelian, ucis de paznicul său. Membrul Hamas a răzbunat moartea fiilor săi

Un gardian al Hamas care a ucis un ostatic israelian săptămâna aceasta a acţionat „în răzbunare”, împotriva instrucţiunilor şefilor săi. Paznicul a acţionat după ce a primit vestea că cei doi copii ai săi au fost ucişi într-o lovitură israeliană, a declarat Abu Ubaida, un purtător de cuvânt al brigăzilor armate al-Qassam ale grupării Hamas.

Abu Ubaida a mai transmis pe Telegram că incidentul nu reprezintă „etica” grupului.

Luni, un bărbat israelian, ţinut ostatic în Gaza, a fost împuşcat de gardianul său. Este prima dată când al-Qassam recunoaşte că gardienii săi au ucis ostatici. Anterior, militanţii au atribuit moartea ostaticilor bombardamentelor israeliene asupra Gaza.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici