Paramedici de la Crucea Roşie, răniţi într-un atac în sudul Libanului

Crucea Roşie Libaneză a anunţat că mai mulţi paramedici au fost răniţi într-un atac în timp ce răspundeau la o misiune de salvare, anunţă France24.

Urmărește
43 afișări
Imaginea articolului Paramedici de la Crucea Roşie, răniţi într-un atac în sudul Libanului

Paramedici de la Crucea Roşie, răniţi într-un atac în sudul Libanului

Crucea Roşie Libaneză a declarat că paramedicii săi au fost răniţi uşor duminică, după ce un atac aerian a vizat o casă din localitatea Sirbin, în sudul Libanului.

Echipele de ambulanţă au fost trimise la faţa locului, în coordonare cu forţele de menţinere a păcii ale ONU, pentru a căuta eventuale victime în urma primului atac.

În timp ce echipa desfăşura operaţiuni de salvare, casa a fost lovită pentru a doua oară, rănindu-i pe membrii acesteia şi avariind ambulanţele.

„În timp ce echipa căuta victime, casa a fost lovită pentru a doua oară, rezultând contuzii pentru voluntari şi avarierea celor două ambulanţe. Voluntarii uşor răniţi au fost transportaţi la spital şi sunt în stare bună.

Voluntarii Crucii Roşii Libaneze trebuie să fie protejaţi în permanenţă în timp ce încearcă să salveze victime”, a scris Crucea Roşie Liban, pe X.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici