Parcul Văcăreşti are propriul serviciu privat de pompieri

Parcul Natural Văcăreşti are, de la începutul acestei luni, un serviciul privat de pompieri, după ce zona a fost afectată, în ultimul timp, de incendii, spune primarul general Nicuşor Dan.

Urmărește
73 afișări
Imaginea articolului Parcul Văcăreşti are propriul serviciu privat de pompieri

Parcul Văcăreşti are propriul serviciu privat de pompieri

Nicuşor Dan a spus, marţi, că Parcul Natural Văcăreşti are de la începutul acestei luni un serviciu privat de pompieri, dotat cu autospecială de stingere a incendiilor.

„Suntem în curs de realizare a unui studiu de fezabilitate pentru un sistem de hidranţi cu rezervă de apă dedicată, pentru a putea acţiona rapid şi punctual. De asemenea, am reparat aleile principale care erau greu accesibile autospecialelor de intervenţie sau autoturismelor care efectuează lucrările de întreţinere”, a mai spus primarul Capitalei.

În ultima perioadă, Parcul Natural Văcăreşti a fost afectat de incendii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici