PARENTX- evenimentul care a revoluţionat educaţia părinţilor şi copiilor în România ajunge la Craiova pe 21 septembrie

Conferinţa care îi are speakeri pe Răzvan Vasile, Andreea Marin, Prof. Ioana Stoica, Prof. Dr. Flavian Georgescu, Oksana Ionaşcu şi Dr. în Educaţie Marian Crăciun a fost SOLD OUT la Bucureşti, Iaşi, Cluj, Braşov si Sibiu

Urmărește
76 afișări
Imaginea articolului PARENTX- evenimentul care a revoluţionat educaţia părinţilor şi copiilor în România ajunge la Craiova pe 21 septembrie

PARENTX- evenimentul care a revoluţionat educaţia părinţilor şi copiilor în România ajunge la Craiova pe 21 septembrie

PARENTX, fenomenul educaţional ce promite să schimbe percepţiile şi să deschidă noi orizonturi în relaţionarea părinte-copil, ajunge pe 21 septembrie 2024 la Craiova. Evenimentul are loc, de la ora 16:00, la Teatrul Naţional Marin Sorescu.

Printre speakerii prezenţi la eveniment se numără personalitati precum Răzvan Vasile, Andreea Marin, Prof. Ioana Stoica, Prof. Dr. Flavian Georgescu, Oksana Ionaşcu, Dr. Psih. Radu Bălănescu şi Dr. în Educţie Marian Crăciun, cât şi alţi experţi în psihologie, nutriţie, dependente la copii sau vocaţie. PARENTX a mai avut anul acesta două conferinţe la Bucureşti si cate una la Iaşi, Cluj, Braşov si Sibiu, toate fiind SOLD OUT. Banii proveniţi din vânzarea biletelor vor fi folosiţi pentru oferirea de burse de studiu de 6 luni (include si cursuri de dezvoltare personală şi abilităţi ale viitorului) pentru 10 copii de excepţie şi copii cu mare potenţial aflaţi însă în risc de abandon şcolar sau in familii fără posibilităţi financiare.

PARENTX a fost fondat de Răzvan Vasile şi Marius Moga iar audienta natională a acestor evenimente a ajuns, conform MediaTrust (lider mondial in masurarea audientei), la 11.4 milioane de romani din ţară şi străinătate.

Tematica evenimentului explorează subiecte fundamentale acoperind toate cele 𝟳 arii esenţiale ale vieţii: mental, familial, social, vocational, financiar, fizic şi spiritual, de la relaţia profundă între părinte şi copil, la iubirea de sine şi recunoştinţă la descoperirea potenţialului interior al copiilor şi pregatirea pentru un viitor dominat de tehnologie.

Părinţii vor descoperi la conferinţele PARENTX subiecte esenţiale despre familie. O educaţie de 360 de grade cu orientare 100% spre viitor. Iubirea, conexiunea şi comunicarea sunt valori centrale în educaţia copiilor. ParentX aduce în prim plan provocările viitorului, abilităţile esenţiale pentru succesul copiilor în lumea modernă si combaterea dependentelor si adictiilor atat de prezente azi. Abordăm subiecte relevante din aria transformării gândirii, nutriţie, sport, spiritualitate, comunicare, controlul gândurilor şi al emoţiilor, mindset, vocaţie şi personalitate.” - a declarat Răzvan Vasile, fondator PARENTX.

Ce speakeri vor fi prezenţi la PARENTX CRAIOVA?

PARENTX aduce pe scenă educaţiei o echipă de speakeri excepţionali, incluzând celebrităţi din domeniul educaţiei şi dezvoltării personale, experţi în psihologie, medicină, neuroştiinţe, precum şi personalităţi cu un impact social puternic. La evenimentul de la CRAIOVA vor fi prezenţi:

MODERATOR EVENIMENT:

    • Răzvan VASILE (Personalitatea Anului in Educatie 2023, Vizionarul Anului in Educatie in Europa 2024, creatorul primului software de management din România, fondator ParentX Events şi MBAKids Academy)

SPEAKERI PRINCIPALI:

    • INVITAT SURPRIZĂ!
    • Răzvan VASILE (Personalitatea Anului in Educatie 2023, Vizionarul Anului in Educatie in Europa 2024, creatorul primului software de management din România, fondator ParentX si MBAKids Academy)
    • Andreea MARIN (personalitate TV)
    • Prof. Ioana STOICA (profesor fizică Liceul Vianu, antrenor lot fizică NASA)
    • Prof. Dr. Flavian GEORGESCU (profesor matematica Lumina, antrenor olimpici matematica, a obtinut in 2024 locul 1 in Europa)
    • Dr. Marian CRĂCIUN (doctor în ştiinţele educaţiei, expert in cariere şi vocaţie)
    • Oksana IONAŞCU (trainer şi mentor in educaţia familiei)
    • Dr. Radu BĂLĂNESCU (psiholog clinician)
    • Cezar IONAŞCU (autor, mentor, trainer)

Seria de evenimente PARENTX 2024 are loc astfel:

    • 21 Septembrie - CRAIOVA Teatrul Naţional Marin Sorescu
    • 28 Septembrie - BACĂU Teatrul de Vară Radu Beligan
    • 5 Octombrie – TIMIŞOARA Filarmonica Banatului
    • 26 Octombrie - ORADEA Teatrul Regina Maria
    • 9 Noiembrie – ARAD Filarmonica Arad

Biletele sunt disponibile pe site-ul BLT.ro, iar sumele din vânzarea acestora vor fi donate către copiii din judet sub formă de burse de studiu cu o durată de 6 luni:

https://www.blt.ro/parentx-craiova-educatie-pentru-viitor.html

Povestea numelui PARENTX

În spatele denumirii "PARENTX" stă o poveste despre pasiunea pentru educaţia copiilor şi dorinţa de a aduce schimbarea în vieţile lor, pornind de la rădăcinile fundamentale: părinţii. "PARENT" înseamnă "părinte", iar adăugarea lui "X" vine din semnificaţia numerică a acestui simbol - numărul 10. "PARENTX" oferă o perspectivă către un viitor în care părinţii devin "de nota 10". X-ul este şi necunoscută din ecuaţiile matematice, o variantă de descoperit, de eXplorat, mai exact misiunea "PARENTX": eliminarea oricărei necunoscute din ecuaţia educaţiei şi a succesului copiilor în viitor. "PARENTX" nu este un simplu nume, ci o manifestare a unei viziuni puternice şi a unei pasiuni de a face o diferenţă în vieţile părinţilor şi copiilor.

Organizatori: Fundaţia Zâmbetul de Copil şi MBAKids Academy

Mediafax este partener media al evenimentului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici