Patru noi intersecţii din Capitală vor fi semaforizate

Patru noi intersecţii din Capitală vor fi semaforizate, pentru a creşte siguranţa traficului rutier şi pietonal, anunţă primarul general Nicuşor Dan. Este vorba despre trei intersecţii de pe Şoseaua Antiaeriană şi una de pe Splaiul Unirii.

Urmărește
344 afișări
Imaginea articolului Patru noi intersecţii din Capitală vor fi semaforizate

Patru noi intersecţii din Capitală vor fi semaforizate

„Patru noi intersecţii din Capitală vor fi semaforizate, pentru a creşte siguranţa traficului rutier şi pietonal. Este vorba despre trei intersecţii de pe Şoseaua Antiaeriană, cu str. Elena şi Vasile Cojocaru, str. Manea Şerban şi str. Triunghiului, precum şi intersecţia dintre Splaiul Unirii – Bd. Abatorului – Intrarea Scorţeni. Acestea sunt intersecţii aglomerate, în care circulaţia se desfăşoară cu dificultate din cauza lipsei semaforizării, ceea ce a dus la numeroase accidente în zonele respective”, scrie pe facebook Nicuşor Dan.

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat în şedinţa de miercuri indicatorii tehnico-economici pentru amplasarea de semafoare în cele patru intersecţii, în care traficul este reglementat în prezent doar prin indicatoare rutiere.

„În perioada imediat următoare, Administraţia Străzilor Bucureşti va demara procedura de achiziţie pentru serviciile de proiectare şi execuţie a lucrărilor. Termenul estimat pentru semaforizarea intersecţiilor este de 3 luni, după finalizarea proiectului tehnic”, încheie Nicuşor Dan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici