Patru tineri au fost răniţi după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit de o dubiţă

Patru tineri au fost răniţi după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit, vineri dimineaţă, de o dubiţă condusă de un bărbat de 64 de ani, care a intrat pe drumul naţional fără să acorde prioritate.

Urmărește
110 afișări
Imaginea articolului Patru tineri au fost răniţi după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit de o dubiţă

Patru tineri au fost răniţi după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit de o dubiţă. Sirsa foto: SAJ Sibiu

„Poliţiştii rutieri intervin la un accident produs pe DN 1, la km. 304, Şelimbăr (zona Extaz). În timp ce conducea o autoutilitară pe un drum secundar, un bărbat în vârstă de 64 de ani, din Sibiu, a pătruns în drumul naţional fără să acorde prioritate şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus dinspre Veştem spre Sibiu de către un bărbat în vârstă de 26 de ani, din judeţul Gorj. În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a tuturor celor 4 ocupanţi ai autoturismului, conducătorul auto şi cei trei pasageri, bărbaţi în vârstă de 21, 25, respectiv 31 de ani, din Avrig, aceştia fiind transportaţi la spital conştienţi”, anunţă IPJ Sibiu.

Poliţiştii precizează că în zonă se circulă îngreunat.

Ambulanţa Sibiu menţionează că a intervenit cu trei echipaje.

„Echipajele SAJ au acordat asistenţă medicală la trei dintre victime după cum urmează: bărbat 31 ani, tcc,traumatism genunchi dr, bărbat 21 ani, traumatism cranio-facial, bărbat 25 de ani, traumatism genunchi. Toţi au fost transportaţi la UPU Sibiu în stare stabilă. O altă victimă a fost transportată la UPU Sibiu de către echipajul ISU”, arată SAJ Sibiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici