Percheziţii în Capitală şi judeţul Ilfov pentru prinderea unor persoane suspectate de contrabandă şi evaziune fiscală

Poliţiştii bucureşteni fac, marţi dimineaţă, 15 percheziţii în Capitală şi în judeţul Ilfov, pentru prinderea unor persoane suspectate de contrabandă şi evaziune fiscală cu produse alimentare, îmbrăcăminte, legume şi fructe.

Urmărește
581 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Capitală şi judeţul Ilfov pentru prinderea unor persoane suspectate de contrabandă şi evaziune fiscală

Percheziţii în Capitală şi judeţul Ilfov pentru prinderea unor persoane suspectate de contrabandă şi evaziune fiscală (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Poliţiştii de investigare a fraudelor şi de investigare a criminalităţii din Sectorul 3, sprijiniţi de echipe ale SPIR, vor pune în executare 15 mandate de aducere, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

Audierile vor avea loc pe Poliţia Sectorului 3, ancheta fiind coordonată de Parchetul Tribunalului Bucureşti.

Persoanele vizate sunt suspectate de contrabandă şi evaziune fiscală cu produse alimentare, îmbrăcăminte, legume şi fructe. Poliţiştii au stabilit că acestea vindeau marfa de la unele la altele şi apoi o scoteau la vânzare pentru alţi clienţi, fără a avea documente legale.

Prejudiciul confirmat până în prezent, prin efectuarea expertizei, este de 3,9 milioane de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici