Percheziţii într-un dosar privind afaceri cu maşini de lux. Şase persoane sunt cercetate

  • Trei mandate de percheziţie domiciliară au fost puse în aplicare în Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Călăraşi.
  • Şase persoane sunt suspectate de înşelăciune şi fals intelectual într-un dosar cu maşini de lux.
Urmărește
458 afișări
Imaginea articolului Percheziţii într-un dosar privind afaceri cu maşini de lux. Şase persoane sunt cercetate

Percheziţii într-un dosar privind afaceri cu maşini de lux. Şase persoane sunt cercetate

Trei mandate de percheziţie domiciliară au fost puse în aplicare vineri în Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Călăraşi, într-un dosar penal de înşelăciune, fals intelectual, falsificarea de instrumente oficiale şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

”Din datele şi probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că în perioada februarie – mai 2024, şase bănuiţi ar fi indus în eroare persoanele vătămate - firme de închiriere a autovehiculelor, prin folosirea de acte de identitate false, cu scopul de a intra în posesia unor autoturisme de lux şi de a le valorifica fără drept, prin amanetare sau vânzare către cumpărători de bună credinţă, folosind documente falsificate, obţinând astfel un folos patrimonial injust. Din cercetări, s-a stabilit că prejudiciul cauzat este de aproximativ 1.500.000 de lei. Astfel, la data de 10 mai, au fost puse în executare 3 mandate de percheziţie domiciliară, fiind găsite şi ridicate mijloace materiale de probă de interes în cauză”, se arată într-un comunicat al poliţiei.

Au fost puse în executare mandate de aducere, fiind duşi la audieri trei bărbaţi şi trei femei, cu vârste cuprinse între 20 şi 34 de ani, în vederea continuării cercetărilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici