Percheziţii la SNSPA în dosarul în care profesorul Alfred Bulai e acuzat de agresiune sexuală

Poliţiştii din Capitală fac percheziţii la sediul SNSPA, în dosarul în care mai multe studente îl acuză pe profesorul Alfred Bulai de hărţuire sexuală.

Urmărește
258 afișări
Imaginea articolului Percheziţii la SNSPA în dosarul în care profesorul Alfred Bulai e acuzat de agresiune sexuală

Percheziţii la SNSPA în dosarul în care profesorul Alfred Bulai e acuzat de agresiune sexuală

„În această dimineaţă, 20 august 2024, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 2 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pun în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual şi agresiune sexuală. Având în vedere sesizarea din oficiu întocmită la nivelul Secţiei 2 Politie, în care procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 efectueaza cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual şi agresiune sexuală, fapte care ar fi fost comise de către un bărbat, în vârstă de 61 de ani, cadru didactic al unei universităţi din Capitală, în această dimineaţă sunt puse în executare 3 mandate de percheziţie, la trei adrese din Municipiul Bucureşti”, anunţă poliţia Capitalei.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual şi agresiune sexuală.

Potrivit sursei citate, acţiunea beneficiază de sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Capitalei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici