Peskov a dezvăluit ce făcea Putin în timpul dezbaterii Biden-Trump

Presa rusă de stat a contabilizat de câte ori candidaţii au pronunţat cuvintele „Vladimir Putin” şi „Rusia”.

2336 afișări
Imaginea articolului Peskov a dezvăluit ce făcea Putin în timpul dezbaterii Biden-Trump

Peskov a dezvăluit ce făcea Putin în timpul dezbaterii Biden-Trump

Deşi Kremlinul a refuzat să comenteze afirmaţiile lui Donald Trump conform cărora poate pune capăt războiului dintre Rusia şi Ucraina, presa de stat rusă a prezentat dezbaterea din SUA în detaliu, concentrându-se pe reacţia firavă a lui Joe Biden şi pe observaţiile lui Trump privind soluţionarea conflictului.

În schimb, oficialii de la Moscova au minimalizat importanţa dezbaterii. „Nu cred că vă aşteptaţi ca preşedintele Rusiei să pună un ceas deşteptător, să se trezească înainte să se facă dimineaţă şi să urmărească dezbaterile din Statele Unite ale Americii”, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, reporterilor, întrebat dacă Putin a urmărit dezbaterea televizată de CNN.

„Dezbaterile din Statele Unite nu se numără printre principalele puncte de pe ordinea de zi”, a adăugat acesta. Dar, în timp ce Kremlinul a menţinut o poziţie indiferentă faţă de eveniment, presa de stat l-a analizat în detaliu.

Astfel, agenţia de ştiri Ria Novosti a stabilit de câte ori candidaţii au menţionat numele „Vladimir Putin” (de şapte ori fiecare) şi „Rusia” (Trump: 16 ori, Biden: 0).

De asemenea, mai multe instituţii de presă ruse au publicat editoriale pornind de la vorbele lui Trump: „Ucraina nu va câştiga războiul din pricina lui Biden şi a deciziilor sale stupide”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici