Peste 21 de kilograme de droguri găsite în locuinţa unui bărbat din judeţul Cluj

  • Peste 21 de kilograme de canabis şi cristal au descoperit poliţiştii şi procurorii în urma unei percheziţii făcute la locuinţa unui bărbat din judeţul Cluj.
  • Anterior, acesta fusese prins în flagrant în timp ce vindea un kilogram de cristal.
Urmărește
82 afișări
Imaginea articolului Peste 21 de kilograme de droguri găsite în locuinţa unui bărbat din judeţul Cluj

Sursa foto: Poliţia Română

Poliţiştii BCCO şi procurorii DIICOT Târgu Mureş au documentat activitatea infracţională a unui bărbat, cercetat pentru trafic de droguri de risc şi mare risc.

Luni, acesta a fost prins în flagrant delict, în municipiul Cluj-Napoca, în timp ce ar fi comercializat aproximativ un kilogram de cristal (3-CMC, drog de mare risc).

Ulterior, a fost făcută o percheziţie în locuinţa acestuia, din judeţul Cluj, fiind descoperite şi ridicate peste 16,5 kilograme de canabis (drog de risc), ambalate în mai multe pungi vidate şi aproximativ 3,8 kilograme de drog de mare risc (3-CMC, cunoscut sub denumirea generică de cristal), un grinder şi un cântar de precizie, un aparat de vidat, obiecte purtând urme de substanţă, precum şi alte mijloace de probă.

Luni, procurorii DIICOT au dispus reţinerea persoanei în cauză, iar marţi a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Mureş cu propunere de arestare preventivă a acesteia, pentru 30 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
droguri,
bărbat,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici