Peste 25.000 de consumatori nu au sunt alimentaţi cu energie electrică

Peste 25.000 de consumatori din mai multe judeţe nu au sunt alimentaţi, luni dimineaţa, cu energie electrică, arată datele centralizate la Ministerul Energiei.

Urmărește
149 afișări
Imaginea articolului Peste 25.000 de consumatori nu au sunt alimentaţi cu energie electrică

Peste 25.000 de consumatori nu au sunt alimentaţi cu energie electrică

Ministrul Energiei Sebastian Burduja anunţă luni dimineaţa că producţia de energie electrică a fost şi este mai mare decât consumul.

Conform acestuia, au apărut în cursul nopţii mai multe incidente pe reţelele de medie şi de joasă tensiune.

Astfel, luni dimineaţa Electrica DEER avea 2960 consumatori nealimentaţi în judeţul Galaţi, 5845 în Vrancea, 703 în Buzău şi 661 în Brăila, iar Delgaz Grid avea 3478 consumatori nealimentaţi în Bacău, 1753 în Iaşi, 3062 în Neamţ şi 1524 în Vaslui.

Conform datelor furnizate de ministru, PPC avea 3377 de consumatori nealimentaţi în judeţul Constanţa, 511 în Ialomiţa şi 1857 în Călăraşi, iar DEO avea nealimentaţi 2243 de consumatori în Dolj şi Olt.

„Toate echipele de intervenţie sunt mobilizate în efectiv complet. Se intervine în regim de urgenţă şi în siguranţă, în funcţie de condiţiile meteorologice din teren, pentru a restabili alimentarea cu energie electrică într-un timp cât mai scurt”, a transmis, pe Facebook, Sebastian Burduja.

Acesta anunţă că luni, la ora 11.00 se va reuni comandamentul energetic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici