Peste 3.000 de candidaţi încep probele pentru admiterea la INM şi de intrare în magistratură

Pentru 3040 de candidaţi încep probele din cadrul concursurilor de admitere la INM şi de intrare în magistratură, sesiunea iulie 2024 – aprilie 2025.

Urmărește
179 afișări
Imaginea articolului Peste 3.000 de candidaţi încep probele pentru admiterea la INM şi de intrare în magistratură

Peste 3.000 de candidaţi încep probele pentru admiterea la INM şi de intrare în magistratură

Potrivit unui comunicat al CSM, prima probă, programată duminică, este eliminatorie şi constă în verificarea cunoştinţelor juridice la materiile drept civil, drept procesual civil, drept penal şi drept procesual penal.

Pentru această sesiune, Institutul Naţional al Magistraturii a scos la concurs 250 de posturi de auditor de justiţie, alte 139 de posturi fiind alocate candidaţilor care îndeplinesc condiţiile de vechime pentru accederea în magistratură.

Cele două concursuri vor începe la ora 10.00 şi se vor desfăşura în Bucureşti.

„Pe parcursul desfăşurării probei de concurs, se interzice candidaţilor să deţină orice surse de informare care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor. De asemenea, este interzis accesul în sala de concurs cu telefoane mobile, ceasuri (inclusiv mecanice) sau orice alte mijloace de comunicare sau de transmitere de date. Nerespectarea acestor reguli poate atrage eliminarea din concurs”, transmite CSM.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici