Peste 900 de hectare de vegetaţie uscată şi mirişti, afectate de incendii în ultimele 24 de ore

Peste 900 de hectare de vegetaţie uscată şi mirişti din 59 de localităţi au fost afectate de incendii în ultimele 24 de ore, pentru stingerea acestora intervenind 380 de pompieri, potrivit Ministerului Internelor şi Reformei Administrative (MIRA).

Urmărește
3 afișări
Imaginea articolului Peste 900 de hectare de vegetaţie uscată şi mirişti, afectate de incendii în ultimele 24 de ore

Peste 900 de hectare de vegetaţie uscată şi mirişti, afectate de incendii în ultimele 24 de ore

Astfel, în ultimele 24 de ore, peste 380 de pompieri din cadrul inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă din 22 de judeţe au intervenit pentru stingerea incendiilor care au afectat 925,42 de hectare de vegetaţia uscată şi mirişti din 59 de localităţi, se arată în comunicatul MIRA remis, miercuri, agenţiei MEDIAFAX.

Cele mai ample acţiuni de stingere a incendiilor au avut loc în judeţele Dolj - comuna Podari (100 de hectare de vegetaţie uscată), Constanţa - comuna Tuzla (80 de hectare de vegetaţie uscată) şi drumul comunal 87 (150 de hectare de mirişte), precum şi în comuna argeşeană Şagu (60 de hectare de vegetaţie uscată).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici