Piaţa forţei de muncă rămâne "îngheţată"

La începutul anului, firmele de recrutare spuneau că au reintrat în tumultul angajărilor, iar unii au crezut că greul a trecut pe piaţa forţei de muncă. Dar semnalele pentru lunile viitoare nu sunt optimiste, arată businessmagazin.ro.

Urmărește
18 afișări
Imaginea articolului Piaţa forţei de muncă rămâne "îngheţată"

Piaţa forţei de muncă rămâne "îngheţată" (Imagine: Business Magazin)

Nici măcar jumătate dintre angajatori nu mai au în plan angajări pentru perioada următoare. Cine caută un loc de muncă acum are mult de căutat. Dacă ţine să se angajeze într-un domeniu anume, pe un post anume şi nu se mulţumeşte cu o situaţie, măcar provizorie, de compromis, are şi mai mult de căutat.

Citeşte mai multe despre ritmul angajărilor în 2010 pe www.businessmagazin.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici