Pilot arestat înainte de decolare. Zborul a fost anulat

  • Pasagerii care aşteptau să se îmbarce pe un zbor Frontier Airlines de la Houston la Dallas au privit cu uimire cum pilotul lor a fost arestat.
  • S-a întâmplat joi pe Aeroportul George Bush Intercontinental, au confirmat autorităţile pentru Storyful, o agenţie de social media din Dublin.
Urmărește
1225 afișări
Imaginea articolului Pilot arestat înainte de decolare. Zborul a fost anulat

Pilot arestat înainte de decolare. Zborul a fost anulat

Pilotul, identificat de Departamentul de Poliţie din Houston drept Seymour Walker, în vârstă de 45 de ani, era căutat pentru agresiune şi violenţă în familie.

Înregistrarea video, făcută de unul dintre pasageri, îl arată pe Walker escortat din avion de trei ofiţeri şi condus la o maşină de poliţie.

Zborul 3195, cu destinaţia Aeroportul Internaţional Dallas Fort Worth, a fost anulat deoarece nu s-a găsit un echipaj înlocuitor, a declarat compania pentru FOX Business.

Clienţilor li s-a oferit o rambursare completă, un sejur de o noapte „dacă este necesar" şi un voucher de zbor de 100 de dolari.

Administraţia Federală a Aviaţiei a declarat pentru CBS News că astfel de incidente sunt raportate de companiile aeriene către biroul FAA care le supraveghează, care „investighează toate problemele legate de piloţi".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici