PMB suplimentează transportul public la începutul noului an şcolar

  • Primăria Bucureşti va suplimenta numărul de vehicule din transport public la începutul anului şcolar şi va elibera online abonamente gratuite pentru elevi.
  • În plus, au fost refăcute marcajele din jurul şcolilor şi reparate gardurile deteriorate.
Urmărește
57 afișări
Imaginea articolului PMB suplimentează transportul public la începutul noului an şcolar

PMB suplimentează transportul public la începutul noului an şcolar

Primaria Municipiului Bucureşti a anunţat că, odată cu începerea noului an şcolar, mijloacele de transport în comun vor fi suplimentate pentru a putea face faţă cererii.

Pe străzi vor 1.389 de vehicule, faţă de 1.250, câte au circulat în timpul vacanţei de vară.

Mai mult, se dă startul la eliberarea de abonamentele online pentru elevii care beneficiază de gratuitate pentru transportul public. Acestea pot fi descărcate de pe aplicaţia BiletTB. Elevii pot circula gratuit atât în Bucureşti, cât şi prin localităţile din judeţul Ilfov. De gratuitate beneficiază elevii din învăţământul acreditat/autorizat, preşcolar, primar, gimnazial, liceal, special, profesional şi postliceal din Municipiul Bucureşti sau Judeţul Ilfov.

Conform anunţului, marcajele din jurul şcolilor au fost refăcute în această perioadă, la grădiniţele 154 şi 70, şcolile 146, 311, 307, 179, liceele „George Enescu”, „Dimitrie Gusti”, colegiile „Emil Racoviţă” şi „Mihai Bravu”.

Totodată, au fost reparate gardurile şcolare avariate şi s-au înlocuit indicatoarele deterioarate.

Nu în ultimul rând, va exista o nouă bandă unică pe bulevardul Magheru, cu promisiunea că, până la sfârşitul anului, vor fi înfiinţate şi alte trasee rapide.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici